Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rádio Sluníčko - Part 5

Vážení posluchači! Hlásí se vám vaše oblíbená antixenofobní rozhlasová stanice Rádio Sluníčko. Doufáme, že svým málem přispějeme k porozumění a míru mezi národy a navážeme na tradici našeho velkého vzoru, Rádia Jerevan.

0

Zrušené kurzy
Obdrželi jsme informaci, že rakouský Národní institut v tyrolském Innsbrucku zrušil kurzy jódlování pro veřejnost. Neobsazený kurz, o který byl mezi Rakušany naprostý nezájem, nahradili kurzem vřískání z minaretu, jenž více odpovídá dnešní době. Podobný osud čeká i některé lyžařské kurzy. Budou nahrazeny v Rakousku dnes velmi populární výukou jízdy na velbloudu.

„Měl jsem k tomu zprvu výhrady, ale po první zkoušce jsem se stal velkým fanouškem tohoto sportu,“ řekl nám rekvalifikovaný lyžařský instruktor, pan Hans Gamsbart. „Pro lyžaře je to sice trochu nezvyklý pohyb, ale zase například výhledy na alpské vrcholky si z velbloudího sedla vychutnáte mnohem lépe než z lyží. Mohu jen doporučit!“

Z podobných zpráv je jasně vidět, jací mizerní xenofobové Češi jsou. Když se totiž podobné vyjížďky pokusil přednedávnem zrealizovat pan Honza Štětka na české straně Šumavy, narazil na tuhý odpor správy Šumavského parku. Údajně mají dost starostí s norky a nutriemi, a další invazní druh, jako je velbloud, si má prý Štětka strčit za klobouk. Jsme skutečně ostuda Evropy a musíme ještě urazit dlouhou cestu, než se z nás stane tak rozvinutý západní národ, jako jsou Rakušané. 

0

Zima se blíží
Přes výrazné oteplení v posledních dnech jistě netřeba připomínat, že zima se kvapem blíží. Pokud přijdou ony meteorology každoročně slibované zimní teploty -30°C a metr a půl sněhu, mohlo by to negativně ovlivnit internacionální obohacení Evropy našimi přáteli z Asie a Afriky.

Řešení je naštěstí již na cestě. Celá EU se semkla a dělníci v továrnách horečně vyrábějí sněžné pluhy a frézy. Také výroba obřích teplometů a přenosných radiátorů již započala. Federica Mogherini, o které jsme v poslední době slyšeli tak málo, se opět objevila a ve svém grandiózním comebacku představila projekt vytápěných tranzitních stezek, na kterých ani v nejtužších mrazech neklesnou teploty pod +20°C.

A aby to nebylo málo, Evropská komise plánuje investice několika miliard eur do výzkumu počasí s cílem úplně zrušit na celém území EU zimu. Evropské komisi v naší redakci tleskáme. Imigranti jsou přece záchranou Evropy, takže si nemůžeme dovolit, aby je odradilo mizerné evropské počasí.

0

New Muslimia
Němečtí architekti a urbanisté, kteří jsou již od dob Alberta Speera - jak všichni víme – ti nejlepší na světě, přišli s neotřelou myšlenkou založit zcela nové město pro běžence. Rádi by soustředili až třista tisíc azylantů z Blízkého východu na jedno místo, kde by měli k dispozici vše potřebné. Byla by zde nejen obří mešita a nezbytné velbloudí výběhy, ale také se samozřejmě počítá s kulturním vyžitím imigrantů, takže by neměly chybět například plácky na kamenování. Vznikne tak nádherné město Nová Muslimie plné lékařů, inženýrů a jaderných fyziků, které bude svou tolerantní atmosférou proslulé po celém světě a svým hospodářským růstem brzy předstihne zbytek Německa. Prostě jedna velká šťastná šaría zone.

Jeden rozhořčený etnický Němec nám napsal: „Našinec bude makat do 80 let, protože Evropa nemá na důchody, a přitom jsou politici schopni stavět z našich daní cizákům celá města!“ Podobným škarohlídům odpovídáme: Není tomu tak! Zaměstnanci neziskových organizací z celé Evropy se dobrovolně a bezúplatně sjedou na tuto stavbu mládeže 21. století a vlastníma rukama ve svém volném čase vztyčí tento stánek humanity. Dají tak morální políček do tváře všem xenofobním štváčům! Nově vzniklé sdružení německé pokrokové mládeže Merkeljugend pak bude v tomto novém krásném městě chodit běžencům zdarma sloužit, prát, vařit a uklízet, jak jsou zvyklí z azylových center.

„Vidím město veliké, jehož sláva hvězd se dotýkati bude,“ napsala nám paní Libuše z organizace HateFree. Bohužel musíme toto její lidsky pochopitelné nadšení přibrzdit. Projektování Nové Muslimie totiž doznalo nepatrného zpoždění. Plány města byly zástupcům uprchlíků předány v pondělí. Ale první reakcí imigrantů byla nevole. Hned v úterý prohlásili, že tam jsou pro sloučené padesátičlenné rodiny moc malé pokoje. Dále, že místo tří výtahů v domě jsou tam jenom dva, takže by nájemníci museli občas čekat třeba i dlouhé minuty, než zdviž přijede. Nebo, nedej alláh, by mladí islámští bojovníci byli nuceni jít po schodech pěšky. Ve středu již svou nespokojenost s německou neschopností začali migranti projevovat mírnou agresivitou, což je s ohledem na jejich temperament pochopitelné. A ve čtvrtek plány v duchu uprchlické tradice podpálili. Naštěstí v pátek německá vláda přislíbila další miliardy eur a další vstřícné kroky. Má se však za to, že nové plány budou v sobotu opět odmítnuty jako zcela nedostatečné a neuspokojující s ohledem na „bád kondišn“. Sílí hlasy, jestli tedy nebude rychlejší a levnější dát imigrantům rovnou celý Berlín, kde by se spousta stávajících staveb dala využít, třeba hotel Hilton. Známá berlínská TV věž by zase například mohla být téměř ideálním minaretem.

0

Ne vždy se daří
Zachraňovat uprchlíky je náročná práce na plný úvazek, a ne vždy se dílo daří. Dobrým příkladem je pražské Hlavní nádraží. Několik desítek zaměstnanců sluníčkových organizací zde den co den čeká, aby zachránili nějakého zuboženého přistěhovalce. Ale pokud nějaký přijede, hned si sedne do taxíku a zmizí neznámo kam. Je to zcela logické. Uprchlíci strašně spěchají, aby nám rychle přinesli hospodářskou prosperitu. Na dlouhé otálení tedy není čas!

Pro zaměstnance neziskovek je to ovšem obrovská frustrace. Jen si představte. Měsíce šaškujete na nádraží, a denně vám rukama projde tak maximálně jeden uprchlík, kterému zachráníte život tím, že mu dáte láhev vody a poradíte mu vhodný spoj do Německa. Někteří sluníčkáři už jsou z toho tak na nervy, že podnikají humanitární nájezdy do Chorvatska, kde je migrantů více, tudíž si mohou více zvednout své sluníčkové sebevědomí. Naše redakce jim fandí. V jednotě je síla a nájezdy mají budoucnost!

0

MerkelTour
Máme pozitivní zprávy, že v Afghanistánu vznikají odnože známé německé cestovní kanceláře MerkelTour. Mají tam své místní delegáty, kteří se rekrutují z řad prostých Afghánců, a mají napevno nasmlouvané pobyty v cílových německých destinacích. Služeb cestovky využil například mladý Afghánec Ahmed. Nedávno dorazil do Mnichova a strašně se těší, že tady bude studovat ekonomickou fakultu. Nejdříve se ovšem musí naučit číst a psát. "Host do domu, samopal do ruky," říká jedno staré afghánské přísloví. Na takové přistěhovalce, jako je Ahmed, to docela sedí. 

0

Vy si z toho děláte srandu
"Vy si z toho děláte srandu, ale jednou nás to zabije," napsal nám do redakce jeden rozladěný posluchač v reakci na uprchlickou krizi. Co na to říci? Smích je přece kořením života. Dokonce i muslimští teroristé se smějí, až se za kalašnikovy popadají. Je ovšem třeba si uvědomit, že kdo se směje naposled, bydlí v Maďarsku.

0

Německé ženy se obávají znásilnění
Německé ženy se obávají znásilnění, pepřové spreje jsou zcela vyprodány. To je ale hanba, německé ženy! Napadnout vědce nebo akademika, který se vám nezištně snaží předat své geny, pepřovým sprejem!

Milé Němky, vezměte si příklad ze Švédska! Tam také nešlo všechno hned podle představ starousedlíků. Imigranti kradli, na co přišli, a byli schopni zprznit i dámské kolo. Švédům vzrostl počet znásilnění za poslední roky o 1400 %. Ale přesto to švédská děvčata nevzdala, zvykla si, a nyní si znásilňování s oficiálním posvěcením švédských úřadů a soudů náležitě užívají. Švédskou imigrační politiku by teď Švédky nevyměnily za nic na světě!

0

Německu docházejí kapacity
Německu začaly docházet ubytovací kapacity. Němci ubytovávají běžence ve školních tělocvičnách i na lodích. Tímto se zjevně inspiroval hamburský občan Horst Mueller, který nabídl úřadům maketu Titanicu postavenou z krabiček od zápalek. Horst stavěl svůj dvacet metrů dlouhý a pět metrů široký model 15 let, ale prohlásil, že se své chlouby milerád vzdá, pokud migranti ihned napnou plachty a odplují s jeho kancelářským lepidlem slepenou lodí na otevřené moře. Horstovi za jeho sluníčkový přístup moc děkujeme.

0

V Česku se blýská na časy
Premiér české vlády, Bohuslav Sobotka, přišel s převratným návrhem přejmenovávat veřejná místa dle muslimských zvyklostí. Jeden posluchač nám k tomu napsal: "To je toho, u nás v Teplicích se to děje už léta. Restauraci U Velblouda tady zná každý!"

Naše redakce vám do Teplic vzkazuje: "Výborně, jen tak dál, Tepličáci! Máte před ostatními velký náskok, tak si ho udržte!"

A jsou to nejenom Teplice. "Jsme schopni přijmout až 250 000 uprchlíků", řekl nám správce areálu propasti Macocha. „Tak je to správně,“ vzkazujeme panu správci. "Kdo nevítá s námi, vítá proti nám!"

0

Ústavní soud vytkl policii chyby při vyhošťování Kamerunce
Českou veřejností otřásla včera opravdu nechutná zpráva. Soudně vyhoštěný Kamerunec v klidu kráčel letištní halou v Ruzyni ke svému letadlu - přesně jak mu to nařídil soud. Vtom se na něj u odbavovací brány vrhla zdivočelá hlídka Policie ČR, a začala jej mlátit. "Pánové, mně letí letadlo do rodného Kamerunu, kam se již moc těším, nemohli bychom tuto šarvátku odložit na jindy?" snažil se s nimi asertivně domluvit kamerunský běženec.

Policisté nicméně nedbali, nasadili mu pouta a postříkali ho pepřovým sprejem. Pak ho naložili na vozík pro zavazadla, a vozili jej Ruzyní tam a zpět za zpěvu posměšné rasistické písničky Hej ty z Kamerunu vzadu, nevystrkuj na nás z vozíku bradu. Nakonec ho hrubě vyklopili do zavazadlového prostoru letadla letu Praha - Yaoundé. Celá naše redakce byla vskutku šokována! V takové zemi bychom doopravdy nechtěli žít!

Ústavním soudem byla naštěstí zjednána náprava. Soud vyšetřováním zjistil, že policie celou situaci vyhodnotila úplně špatně. Kamerunský občan se v letištní hale svou mačetou pouze snažil odehnat dotěrné mouchy, čili veškerá agresivita ze strany policistů byla naprosto zbytečná.

A jako by toho nebylo dost, naše pracovitá paní ombudsmanka objevila ještě další závažná pochybení. Na letištním vozíku chyběly bezpečnostní pásy, tudíž běženec mohl snadno dojít nějaké úhoně, pokud by policistům spadl z vozíku dolů. A na cestu do Kamerunu vyhoštěnec dostal od policistů ke svačině pouze jedno vejce na tvrdo a krabičku olejovek. Což je, jak zajisté uznáte, pro tak dlouhý let naprosto nedostatečné.

0

Sedm statečných
Dobrá zpráva naopak přišla z filmového studia v Berlíně. Chystá se remake legendárního westernu "Sedm statečných". Vzhledem k tomu, že většina původních herců je již po smrti, budou role obsazeny novými muslimskými herci. Jediný dosud žijící statečný, Horst Buchholtz, nabídku role s díky odmítl. "Já už jsem na takovou propagandu moc starej," řekl nám k tomu Horst. "Do politiky se zásadně nepletu. Minule jsem byl dost nechutně šikanován za náboženskou nesnášenlivost, když jsem čtyřiadvacátého prosince v německé televizi zpíval vánoční koledy."

Starého psa prostě novým kouskům nenaučíš. Naštěstí nyní máme v Německu spoustu mladých, nadějných a talentovaných herců, takže se máme na co těšit.

Na připojeném screenshotu, který naše redakce exkluzivně získala z filmového studia Berlín, můžete vidět jednu ze scén připravovaného celovečerního širokoúhlého filmu. Sedm dobře živených, obutých muslimských statečných zde s nasazením vlastního života chrání jednu zuboženou bosou vesničanku, která nese na zádech své dvě zubožené děti. Naše redakce by ráda zdůraznila, že se v žádném případě nejedná o fotomontáž.

0

S pozdravem Je suis Rádio Sluníčko! se s vámi pro dnešek loučíme, a těšíme se na setkání s vámi při další anti-xenofobní relaci. ;)

Autor: Richard Polame | čtvrtek 12.11.2015 8:56 | karma článku: 28,73 | přečteno: 832x
  • Další články autora

Richard Polame

Rádio Sluníčko - Part 20

Vážení posluchači! Hlásí se vám vaše oblíbená antixenofobní rozhlasová stanice Rádio Sluníčko. Doufáme, že svým málem přispějeme k porozumění a míru mezi národy a navážeme na tradici našeho velkého vzoru, Rádia Jerevan.

12.2.2016 v 13:30 | Karma: 26,58 | Přečteno: 721x | Diskuse| Ostatní

Richard Polame

Rádio Sluníčko - Part 19

Vážení posluchači! Hlásí se vám vaše oblíbená antixenofobní rozhlasová stanice Rádio Sluníčko. Doufáme, že svým málem přispějeme k porozumění a míru mezi národy a navážeme na tradici našeho velkého vzoru, Rádia Jerevan.

7.2.2016 v 17:40 | Karma: 15,29 | Přečteno: 328x | Diskuse| Ostatní

Richard Polame

Rádio Sluníčko - Part 18

Vážení posluchači! Hlásí se vám vaše oblíbená antixenofobní rozhlasová stanice Rádio Sluníčko. Doufáme, že svým málem přispějeme k porozumění a míru mezi národy a navážeme na tradici našeho velkého vzoru, Rádia Jerevan.

16.1.2016 v 11:07 | Karma: 31,35 | Přečteno: 732x | Diskuse| Ostatní

Richard Polame

Rádio Sluníčko - Part 17

Vážení posluchači! Hlásí se vám vaše oblíbená antixenofobní rozhlasová stanice Rádio Sluníčko. Doufáme, že svým málem přispějeme k porozumění a míru mezi národy a navážeme na tradici našeho velkého vzoru, Rádia Jerevan.

10.1.2016 v 11:23 | Karma: 31,67 | Přečteno: 961x | Diskuse| Ostatní

Richard Polame

Rádio Sluníčko - Part 16

Vážení posluchači! Hlásí se vám vaše oblíbená antixenofobní rozhlasová stanice Rádio Sluníčko. Doufáme, že svým málem přispějeme k porozumění a míru mezi národy a navážeme na tradici našeho velkého vzoru, Rádia Jerevan.

3.1.2016 v 12:11 | Karma: 33,93 | Přečteno: 1027x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2603x