Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M44i70l22a14n 33R67a98d94e12k

16. 11. 2015 19:18

;-D;-D jako vzdy vyborne. A chybi vam tam jeste Landa, a jeho novy zert. I kdyz to muze myslet vazne. Nebo tohle. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/355819/muj-syn-nechtel-nikoho-zabit-byl-ve-stresu-tvrdi-matka-atentatnika.html

To byste ani vy nevymyslel. Ta vesta vybuchla nahodou, on ani nechtel.

Ale to ze takove srady jako vy nekdo vymysli, a ma to odezvu, je jak srandovni tak smutne. Takto jsme se smali za totace, po totaci ten humor uz nebyl k mani, protoze nemusel. Smutne.

1 0
možnosti

zlá, zlá, škaredá sebevražedná vesta :D 

mě to taky docela fascinuje, jak byla ta komunistická propaganda úplně stejná ;) asi to je nějaký virus, který někde ve skrytu přetrvává, aby se vždycky po čase znovu objevil a infikoval všechny novináře, něco jako spalničky ;)

0 0
možnosti

..... dotaz posluchače: "Milé sluníčko ! Pokaždý mi v diskusi smáznou "užiteční idioti", už mi neprocházijou ani "neužiteční idioti". Mohlo by bejt korektně správně "Vážení idioti" ?!?"

6 0
možnosti

milý pane brodský :) jste náš nejvěrnější tazatel, a proto vám s radostí poradíme... problém je ve slově "idiot"... je to zastaralé označení pro člověka postiženého těžkou mentální retardací... česká psychiatrie a sluníčkologie již nicméně tento výraz nepoužívá... vzhledem k tomu, že idiocie je diagnostikována u jedinců s IQ nižší než 35 (přičemž v rozmezí 20–35 jde o idiocii prostou a při IQ nižším než 20 o idiocii těžkou) je možno použít sluníčkové označení "jedinec", "prostý jedinec" a "těžký jedinec", s tím cenzoři jistě nebudou mít problém... ;)

3 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2603x