Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... dotaz posluchače : "Milé sluníčko ! Soused, ináč fundemantilistickej jehovista, mě už drahnou dobu irituje svejma kecma o spasení a víře. Možu mu to vytknout osobně, přes fejs nebo ho rovnou možu semlet do masokostní moučky ?"

1 0
možnosti
RP

vážený pane brodský :) pokud chcete vyhrožovat, v žádném případě nesmíte být příliš konkrétní... hlavně neuvádějte přesné složení té masokostní moučky - pak můžete před soudem třeba tvrdit, že jste tam chtěl namlít pouze militantní fundamentální jehovisty, kteří kladou do bible nálože, což je vaše občanská povinnost - zabránit zločinu... v každém případě ale střádejte, sokol vás z toho vyseká, ovšem zadarmo to nebude ;)

0 0
možnosti
JN

J57i97ř59í 72N72o30s19e91k

29. 11. 2015 19:34

Vážená redakce,

jistě s potěšením přijmete zprávu, že naši největší a nejprestižnější a mocinky nejnejnej pěveckou soutěž skoro vyhrála skupina Ortel, která myslí na islám tak usilovně a pilně, že o ničem jiném ani nechce zpívat! Zasloužili by Řád hrdinů sluníčkové práce, kluci šikovní!

2 0
možnosti
RP

jo aha :D tak proto bylo v nadpisech článků, že jsou "kontroverzní" :D dál jsem to nečetl, slavík mě moc nezajímá ;)

1 0
možnosti
MR

M14i63l76a14n 94R79a66d22e92k

29. 11. 2015 17:01

Vazena redakce:

v zemich V4 to vypada blede, jeste se nedostaly do popredi zajmu jak nasich muslimskych bratri tak mainstreamovych medii, leda tak pro jejich xenofobii a staveni nebezpecnych a xenofobnich plotu, jako v Madarsku.

Ale zatim zadny ohnostroj nebo strileni do vzduchu z radosti ze zivota. Pravda, obcas se stane ze se nestrefi do vzduchu, ale to se stava.

A pak je nutne jeste vice ochranovat muslimske obyvatelstvo, co kdyz treba nekdo plivne na zenu v nikabu. 

A to zatim v zemich V4 chybi, a to tim ze se nechteji obohatit. Mate nejake plany na pozitivni zmenu?

2 0
možnosti
RP

máte pravdu, a naše redakce už organizuje protestní nótu ;) za pokus to určitě stojí... každý občan nemá na drahé vybavení k provozování horolezectví nebo ke skoků z letadla padákem... a takhle bychom měli ten multikulti adrenalin všichni ;)

3 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2603x